Annukka Paloheimon
Homeopaattinen vastaanotto
 
AJANVARAUS 24h verkossa
tai arkisin P. 0400 432 450
(Myös tekstiviestit)
Eläinhomeopaatti Annukka Paloheimo Ph.D.
Keski-Uudenmaan Eläinlääkäriasema
Lintulammenkatu 6, Kerava

  KARTTA

GREEN DOG
AJANKOHTAISTA

AJANVARAUS
VASTAANOTTO
TIETOA ASIAKKAALLE
HOMEOPAATTISEN HOIDON OHJEITA
LUONTOA SÄÄSTÄVÄ HOITOMUOTO
KOTIAPTEEKKI
ASIAKASPALAUTTEITA
LUENNOT
LINKIT

Facebook
Luonnollista hyvinvointia koirallesi jo yli 20 vuotta!
     
 

Vastaanotto

Mikäli asut pääkaupunkiseudulla, on koirasi kannalta parasta tulla vastaanotolle Keravalle. Jos kyseessä on krooninen terveys- tai käytösongelma, on tukihoitokin pitempikestoista. Tällöin edetään vaiheittain ja välitilannekartoitukset (miten hoito edistyy) voidaan mahdollisesti tehdä osin myös puhelinvastaanotolla.

Mikäli sinua kiinnostaa vain kysyä jostakin arkisemman vaivan tai ongelman homeopaattisesta hoidosta, vaikkapa koirasi matkapahoinvoinnista tai uuden vuoden rakettien pelosta, voin toki antaa tähän neuvontaa. Varaa tällöin vastaanottoaika.

Joka tapauksessa on erittäin tärkeää, että sinulla on lisäksi tukenasi oma paikallinen eläinlääkäri, jonka puoleen käännyt mahdollisen kroonisen taudin diagnosoinneissa ja laboratorio- ym. testeissä, kuin myös kaikissa akuuteissa tilanteissa.

Ajanvaraus

Sähköinen ajanvaraus 24h (avautuu uuteen ikkunaan)

Ensimmäisellä kerralla luot käyttäjätunnuksen, jolla myös jatkoaikojen tilaaminen on helppoa. Vaihtoehtoisesti voit myös tunnistautua Facebook tunnuksillasi.

Voit varata ajan myös puhelimitse arkisin numerosta 0400 432 450.
Ajanvaraus puhelimitse 9.00-16.30.
Mikäli puhelimeen ei heti vastata, niin ajanvaraajaan saa tarvittaessa yhteyden myös tekstiviestillä.

Mikäli et pääse vastaanotolle, niin muistathan peruuttaa varaamasi ajan hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään 24 tuntia ennen varattua vastaanottoaikaa. Näin annat jollekin toiselle tilaisuuden päästä vastaanotolle. Peruuttamattomista ajoista ja alle 24 tuntia perutuista ajoista joudumme veloittamaan 50 % vastaanottomaksusta.

Toistaiseksi maksuvälineenä vain käteinen tai etukäteismaksu pankkitilille. Tulossa maksupääte.
Toimistomaksu 15€ maksetaan paikanpäällä eläinlääkäriasemalle.

Greendogin pankkitili ennakkomaksuja ja puhelinkonsultaatioiden maksuja varten on:
Anncourt Oy/ Greendog, Nordea FI73 1572 3000 304717.

Keski-Uudenmaan Eläinlääkäriasema

Annukka Paloheimon homeopaattinen vastaanotto on toiminut yhteistyössä eläinlääkäreiden kanssa jo vuodesta 1994. Samalla käynnillä saat tarvittaessa kokeneen eläinlääkärin diagnoosi- ja konsultaatiopalvelut.

Eläinlääkäriasemalle on helppo tulla, sillä se sijaitsee Lahden moottoritien liittymän tuntumassa, kuitenkin Keravan keskustassa. Maksutonta parkkitilaa autollesi on hyvin. Toisaalta pääset helposti myös junalla ja linja-autolla, Keravan ydinkeskustasta on lyhyt kävelymatka.

Lintulammenkatu 6, Kerava. Kartta


Mitä vaivoja voidaan hoitaa

Homeopatiaa käytetään tuloksellisesti luonnonmukaisena terveyden tukihoitona. Vastaanotolla käy koiria pennuista vanhuksiin, etupäässä perheen lemmikkejä mutta myös näyttelykoiria, agilityharrastajia, ja jalostuskoiria. Moni koirankasvattaja on löytänyt homeopatiasta hyvän lisäavun.
Homeopatia tarjoaa kaikille lisäapua, pehmeämpää vaihtoehtoa ja toisinaan myös viimeistä mahdollisuutta, kun kaikkea on jo kokeiltu.

Tyypillisiä ongelmia, joihin homeopatiasta voi löytyä apua:

  • allergiat - helpottamaan oloa, toisinaan jopa päästään eroon vaivoista
  • iho-ongelmat - usein koirilla on ollut jo vuosien tulehduskierre. Niiden immuunijärjestelmää vahvistamalla yritämme vähentää antibioottikuurien tarvetta, ja usein luonnonmukainen ravinto- ja lisäravinnetuki on tarpeen.
  • liikuntaelinten kivut - kasvukauden kivut ja rasitusvammat sekä ikääntyvän koiran ongelmat
  • hormonaaliset häiriötilat - valeraskaudet, yliseksuaaliset urokset, lisääntymisongelmat
  • käyttäytymisongelmat - eroahdistus, keskittymiskyvyn puute, näyttelyjännitys, pelkotilat jne.
  • tulehduskierteet - esim. suoliston, korvien ja nielun tulehdukset


Homeopaattinen tukihoito pyrkii koiran oman elinvoiman nostamiseen ja tasapainottamiseen. Yksilöllisesti räätälöity hoitopaketti tukee koiran hyvinvointia pehmeästi mutta tehokkaasti. Mikäli koira on kroonisesti sairas, on tärkeää pitää jatkuvasti yhteyttä hoitavaan eläinlääkäriin. Koiraa kannattaa samanaikaisesti tukea homeopatialla vaikka sillä olisikin muu (jatkuva) lääkitys. Homeopatia on turvallinen täydentävä hoitomuoto.

Akuuteissa koiran terveysongelmissa on viisainta kääntyä heti oman eläinlääkärin puoleen. Eläinhomeopatian pääasiallisena työkenttänä on pääosin kroonisten vaivojen tukihoito ja käyttäytymisongelmat; homeopaatti ei tee diagnooseja eikä anna täsmähoitoa yksittäisiin sairauksiin.

Hoidon eteneminen

Jos kyseessä on krooninen terveys- tai käytösongelma, on tukihoitokin pitempikestoista. Tällöin edetään vaiheittain ja välitilannekartoitukset (miten hoito edistyy) voidaan mahdollisesti tehdä myös puhelinvastaanotolla, tukihoito-ohjelman puitteissa.

Erityisesti iho-ongelmat vaativat aikaa, kärsivällisyyttä ja sitoutumista.* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Etusivu / Green Dog / Ajankohtaista / Ajanvaraus / Vastaanotto / Tietoa asiakkaalle / Homeopaattisen hoidon ohjeita / Luontoa säästävä hoitomuoto / Kotiapteekki / Asiakaspalautteita / Luennot / Linkit