Annukka Paloheimon
Homeopaattinen vastaanotto
 
AJANVARAUS 24h verkossa
tai arkisin P. 0400 432 450
(Myös tekstiviestit)
Eläinhomeopaatti Annukka Paloheimo Ph.D.
Keski-Uudenmaan Eläinlääkäriasema
Lintulammenkatu 6, Kerava

  KARTTA

GREEN DOG
AJANKOHTAISTA

AJANVARAUS
VASTAANOTTO
TIETOA ASIAKKAALLE
HOMEOPAATTISEN HOIDON OHJEITA
LUONTOA SÄÄSTÄVÄ HOITOMUOTO
KOTIAPTEEKKI
ASIAKASPALAUTTEITA
LUENNOT
LINKIT

Facebook
Luonnollista hyvinvointia koirallesi jo yli 20 vuotta!
     
 

Asiakaspalautteita


welhoWelholle lisää virtaa

Irlanninsusikoira Welhon vireys alkoi laske vajaan 4 vuoden iässä. Vaikka ei Welho koskaan varsinainen vauhtiveikko ole ollutkaan niin silloin lenkillä mentiin polkua pitkin peräkkäin, jokainen askel tarkkaan harkittuna ja jos mahdollista niin oikotietä kotiin. Pikku hiljaa myös katse muuttui ”tyhjäksi” ja karva elottomaksi, lisäksi tuli sekä aineenvaihdunta- että ruuansulatusongelmia, silti ruoka maistui koko ajan. Eläinlääkärillä käytiin ja terveeksi todettiin useamman kerran. Viimeiset verikokeetkin tulivat saatesanoilla ikä ja rotu huomioon ottaen tulokset ovat erinomaiset.

Keväällä 2010 aloitettiin yhteistyö Annukan kanssa ja nyt puolitoista vuotta myöhemmin virtaa on enemmän kuin koskaan, myös muut lähtötilanteen ongelmat ovat poissa.

Tämä puolentoista vuoden matka parempaan vireystilaan ei ollut pelkkää auringonpaistetta. Welho oireili monin eri tavoin, mutta aina oireita seuranneen seesteisen jakson aikana edistyttiin. Välillä askelmat olivat kovin matalia, välillä mentiin harppaus ylös, mutta koskaan ei tultu takapakkia. Welhon elämän tärkein asian on aina ollut ruoka, eikä poika ole koskaan välittänyt ruuan sisällöstä kunhan määrä vaan on ollut riittävä. Olikin erittäin mielenkiintoista, että Annukan hoidon aikana Welho alkoi ”kertomaan” ruokakuppinsa sisällöstä.

Tällä hetkellä lenkkeilen yksin metsäpolulla, Welhon juostessa muiden koiriemme mukana. Ilman Annukkaa metsässä juoksisi, mitä todennäköisemmin, yksi koira vähemmän. Kiitos Annukalle miellyttävästä ja joustavasta yhteistyöstä sekä erittäin ammattitaitoisesta homeopaattisesta hoidosta.

Reija Hoffrén


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Etusivu
/ Green Dog / Ajankohtaista / Ajanvaraus / Vastaanotto / Tietoa asiakkaalle / Homeopaattisen hoidon ohjeita / Luontoa säästävä hoitomuoto / Kotiapteekki / Asiakaspalautteita / Luennot / Linkit