Annukka Paloheimon
Homeopaattinen vastaanotto
 
AJANVARAUS 24h verkossa
tai arkisin P. 0400 432 450
(Myös tekstiviestit)
Eläinhomeopaatti Annukka Paloheimo Ph.D.
Keski-Uudenmaan Eläinlääkäriasema
Lintulammenkatu 6, Kerava

  KARTTA

GREEN DOG
AJANKOHTAISTA

AJANVARAUS
VASTAANOTTO
TIETOA ASIAKKAALLE
HOMEOPAATTISEN HOIDON OHJEITA
LUONTOA SÄÄSTÄVÄ HOITOMUOTO
KOTIAPTEEKKI
ASIAKASPALAUTTEITA
LUENNOT
LINKIT

Facebook
Luonnollista hyvinvointia koirallesi jo yli 20 vuotta!
     
 

Asiakaspalautteita


Vexin homeopaattinen tukihoito

Hoitosuhde Annukka Paloheimon vastaanotolla alkoi 6.9.1995 ja viimeinen käynti homeopaatin luona oli 21.8.2002.

Hoitoon hakeutumisen syynä olivat adenoomat. Koska kastraatio olisi ollut ainoa vaihtoehto, päätin kokeilla homeopatiaa. Vexin kohonnutta testosteronimäärää ja patteja hoidettiin useilla eri homeopaattisilla valmisteilla. Adenoomat eivät hävinneet, mutta eivät olleet kovin suuretkaan.

Toukokuussa 2000 Vexi kastroitiin, mutta adenoomat eivät kadonneet. Asia oli eläinlääkäreiden ihmetyksen aihe. Sydämen toimintavajaukseen eläinlääkäri määräsi Vasotopia, jota en käyttänyt. Sen sijaan sydäntä hoidettiin homeopaattisella digitaliksella ja crataegus-tipoilla. Vaikutukset olivat pelkästään hyviä.

Elokuussa 2002 Vexin suusta löytyi suurikokoinen kasvain, joka kenties oli lähettänyt etäpesäkkeitä. Viimeisellä käynnillämme vastaanotolla 21.8. Vexin paino oli pudonnut edellisestä punnituksesta 12.6. kilon. Hoidossa vuorottelivat thuja ja conium. Kipuun oli ars.ald., jota annoin vain pari kertaa.

3.9.2002 Vexin kunto romahti. Korkea ikä ja pahanlaatuinen kasvain tekivät tehtävänsä. Vexi siirtyi eläinlääkärin avustuksella autuaammille nuuskumaille. Vexin sydän oli vielä kohtalaisessa kunnossa.

Kokemukseni homeopatiasta koiran hoitomuotona olivat yksinomaan positiivisia. Jatkossakin se tulee olemaan tukihoitona koirilleni.

Kiitollisena Annukka Paloheimolle

Jaana Miettinen


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Etusivu
/ Green Dog / Ajankohtaista / Ajanvaraus / Vastaanotto / Tietoa asiakkaalle / Homeopaattisen hoidon ohjeita / Luontoa säästävä hoitomuoto / Kotiapteekki / Asiakaspalautteita / Luennot / Linkit