Annukka Paloheimon
Homeopaattinen vastaanotto
 
AJANVARAUS 24h verkossa
tai arkisin P. 0400 432 450
(Myös tekstiviestit)
Eläinhomeopaatti Annukka Paloheimo Ph.D.
Keski-Uudenmaan Eläinlääkäriasema
Lintulammenkatu 6, Kerava

  KARTTA

GREEN DOG
AJANKOHTAISTA

AJANVARAUS
VASTAANOTTO
TIETOA ASIAKKAALLE
HOMEOPAATTISEN HOIDON OHJEITA
LUONTOA SÄÄSTÄVÄ HOITOMUOTO
KOTIAPTEEKKI
ASIAKASPALAUTTEITA
LUENNOT
LINKIT

Facebook
Luonnollista hyvinvointia koirallesi jo yli 20 vuotta!
     
 

Asiakaspalautteita


Tuomaripelko pois

Tuontikoirani, joka oli ollut kotimaassaan luonteeltaan mitä tasaisin, oli kokenut lentomatkalla kovia. Nuoresta avoimesta koirasta oli tullut miehiä aristeleva koira. Varsinkin miestuomarit olivat kauhistus. Kehän ulkopuolella esiintyminen sujui hyvin, mutta kehässä miestuomarin arvioitavana koira joutui pakokauhun valtaan ja pyrki pois.

Aggressiivisuutta ei esiintynyt missään vaiheessa, vain selvää pelkoa. Aikani eri vaihtoehtoja pohdittuani otin yhteyttä Annukka Paloheimoon ja menin hänen vastaanotolleen, sillä olin kuullut homeopaattisista aineista paljon hyvää ja halusin kokeilla niitä koiralleni. Kartoitimme Annukan kanssa tilanteen, jonka pohjalta Annukka määritteli juuri tällaiselle tapaukselle sopivat aineet.

Positiivinen vaikutus oli havaittavissa heti, ja ajan myötä vaikutus vain vahvistui. Löysimme koiralleni juuri oikeat aineet, joiden avulla tuomaripelko ensin pieneni ja sitten poistui kokonaan. Tällä hetkellä koirani on usean maan valio, joka silminnähden nauttii esiintymisestä viipottaessaan ympäri kehää. Ilman Annukan apua emme olisi näin onnellisessa tilanteessa.

Maria


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Etusivu
/ Green Dog / Ajankohtaista / Ajanvaraus / Vastaanotto / Tietoa asiakkaalle / Homeopaattisen hoidon ohjeita / Luontoa säästävä hoitomuoto / Kotiapteekki / Asiakaspalautteita / Luennot / Linkit