Annukka Paloheimon
Homeopaattinen vastaanotto
 
AJANVARAUS 24h verkossa
tai arkisin P. 0400 432 450
(Myös tekstiviestit)
Eläinhomeopaatti Annukka Paloheimo Ph.D.
Keski-Uudenmaan Eläinlääkäriasema
Lintulammenkatu 6, Kerava

  KARTTA

GREEN DOG
AJANKOHTAISTA

AJANVARAUS
VASTAANOTTO
TIETOA ASIAKKAALLE
HOMEOPAATTISEN HOIDON OHJEITA
LUONTOA SÄÄSTÄVÄ HOITOMUOTO
KOTIAPTEEKKI
ASIAKASPALAUTTEITA
LUENNOT
LINKIT

Facebook
Luonnollista hyvinvointia koirallesi jo yli 20 vuotta!
     
 

Asiakaspalautteita


Siiri ja kovat äänet

Kävimme vastaanotollasi Siiri-venäjänvinttikoiran kanssa. 

Aloitus oli 28.8 Koira oli koko ajan ihan reipas ja muutaman päivän jälkeen pääsimmekin testaamaan lääkityksen tehoa. Illalla tuli yht'äkkinen ukonilma ilman sadetta, salamoi ja jyrisi aika lailla. Tuuletusikkunat olivat auki eli sisällä jytisi ja paukkui, mutta Siiri vain makasi ja nukkui lattialla omalla paikallaan. Ei kiinnittänyt mitään huomiota ukkoseen. Uskomatonta! Aiemmin olisi todella tarvittu rauhoittavaa lääkitystä! 

Seuraava lääkkeenanto oli 2 viikon päästä Elämä oli sujunut ihan normaalisti ja hyväntuulisesti ilman minkäänlaisia pelkotiloja tms. Siiri hieman kuuntelee ulkona kovia ääniä ja pamauksia, mutta tuntuu että vain koska se on ollut ennenkin tapana. Ne eivät ole tehneet enää minkäänlaista huonoa vaikutusta. Toisen lääkkeenannon jälkeen elämä on nyt pari päivää ollut edelleen samanlaista hyvää, ilman draamaa tai oikkuja. Kuitenkin eilen, 15.9, pääsimme jälleen testaamaan lääkkeiden tehoa kun vapaan ollut toinen koira yritti Siirin kimppuun lenkillä ilman varoitusta. Se yritti purra Siiriä kyljestä ja takapuolesta mutta saimme väisteltyä ja lopulta tilanne päättyi ilman puremia. Olen ollut Siirin kanssa vastaavassa tilanteessa kerran aiemminkin ja silloin se todella pelästyi. Pelko kesti silloin muutaman tunnin kotonakin ja sen käytös muuttui varovaisemmaksi kaikenkaikkiaan.

Siiri alkoi myös jännittää kaikkia hyökkääjien kanssa saman rotuisia koiria. Nyt Siiri oli tilanteen jälkeen täysin normaali ja rauhallinen, vaikka selvästi ensin säikähti yht'äkkistä hyökkäystä ja pyrki karkuun hihnassa. Heti kun toinen koira lähti ja matka lenkillä jatkui, Siiri käveli ihan normaalisti, rauhallisesti ja haisteli hajuja. Tällainen normaalius oli kyllä ennenkuulumatonta! Olisin voinut lyödä pääni pölkylle että se saa taas pari lisätraumaa ja loppulenkki menisi hiipiessä ja pälyillessä. Varsinkin koska minä sain toisen koiran omistajalle raivarit tilanteesta, hän kun ei ottanut mitään vastuuta tapahtuneesta. Mutta Siiriä ei tuntunut liikuttavan minun raivaritkaan. Ihan mahtavaa! Ja uskomatonta! 

Eli summa summarum; todella hyvin toimii! No, tiedän kyllä omista kokemuksistani homeopaattisilla lääkkeillä että apu on tullut aina, ja usein samantien. Silti en voi olla hämmästelemättä niiden tehoa ja muutosta Siirissä. Kaikkien näiden vuosien pelkäämisten jälkeen miten se voi yht'äkkiä ollakin ihan ok. Ainoa mikä harmittaa on, ettei olla aiemmin tultu sinua tapaamaan. :)

Kiitos aivan valtavasti avusta, olen kehunut sinua kaikille! 

Minna Tura

 


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Etusivu
/ Green Dog / Ajankohtaista / Ajanvaraus / Vastaanotto / Tietoa asiakkaalle / Homeopaattisen hoidon ohjeita / Luontoa säästävä hoitomuoto / Kotiapteekki / Asiakaspalautteita / Luennot / Linkit