Annukka Paloheimon
Homeopaattinen vastaanotto
 
AJANVARAUS 24h verkossa
tai arkisin P. 0400 432 450
(Myös tekstiviestit)
Eläinhomeopaatti Annukka Paloheimo Ph.D.
Keski-Uudenmaan Eläinlääkäriasema
Lintulammenkatu 6, Kerava

  KARTTA

GREEN DOG
AJANKOHTAISTA

AJANVARAUS
VASTAANOTTO
TIETOA ASIAKKAALLE
HOMEOPAATTISEN HOIDON OHJEITA
LUONTOA SÄÄSTÄVÄ HOITOMUOTO
KOTIAPTEEKKI
ASIAKASPALAUTTEITA
LUENNOT
LINKIT

Facebook
Luonnollista hyvinvointia koirallesi jo yli 20 vuotta!
     
 

Asiakaspalautteita


Edith - Rokotusreaktio ja miten varautua jatkossa

Keskikokoinen villankoirapentuni Edith sairastui 3 kuukautta vanhana aivotulehdukseen. Täysin terve pentuni alkoi yksi yö täristä, nykiä, kaatuilla jne. Vein sen heti aamulla päivystykseen mutta monen eläinlääkärin tutkimuksista huolimatta kukaan ei tuntunut tunnistavan oireita. Onneksi ensimmäinen eläinlääkäri kuitenkin antoi Edithille antibioottikuurin, joka alkoi tehota. Parin päivän kuluttua Edithin sairastumisesta sain ajan ihanalle neurologille, joka tunnisti Edithin oireet aivotulehdukseksi. Hän olettaa, että Edithillä oli ollut sisäkorvantulehdus, joka oli levinnyt aivoihin. Toinen ajatus oli, että rokotus oli saattanut laukaista tämän aivotulehduksen.

Edithin antibioottikuuria jatkettiin monta viikkoa ja Edithin toipuminen jatkui hitaasti mutta varmasti. Motoriset oireet paranivat, mutta Edithille alkoi ilmestyä näppylöitä korvanlehtiin. Korviin alkoi ilmetä paljon tummaa eritettä ja ne häiritsivät selkeästi pentua. Koska oletus oli, että Edithin aivotulehdus johtui sisäkorvan tulehduksesta, olin huolissani, että tämä ärsytys korvissa aiheuttaisi uuden aivotulehduksen. Edithin korvia yritettiin hoitaa korvanpuhdistusaineilla ja erilaisilla korvatipoilla, mutta mikään ei tuntunut auttavan. Tässä vaiheessa kävimme Edithin kanssa Annukan vastaanotolla. Annukalta sain ohjeet, miten hoitaisin Edithiä homeopaattisilla aineilla. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen, Edith raapi korviaan selkeästi enemmän, mutta sitten se laantui ja sen korvat parani. Näppylät korvanlehdistä parani, eritettä ei enää tullut ja kutiaminen loppui.

Koska yhdeksi aivotulehduksen syyksi mietittiin rokotusta, minua tietenkin huolestutti Edithin rokottaminen jatkossa. Annettiin sen parantua kokonaan ja olla monta kuukautta terveenä ennen kuin Edith uudestaan rokotettiin. Annukalta sain ohjeet myös miten voisin suojata Edithiä rokotuksen sivuvaikutuksilta. Nyt Edithiä on rokotettu uudestaan ja olen hoitanut sen Annukan ohjeiden mukaan ja onneksi, aivotulehdus ei ole uusiutunut ja toivon, että ei ikinä enää uusiudukaan. Muutaman kerran Edith on alkanut rapsuttamaan korviaan vähän enemmän, mutta olen heti antanut sille Annukan ohjeen mukaan homeopaattisia lääkkeitä ja raapiminen on loppunut siihen. Edith on nyt vajaa vuoden ikäinen erittäin iloinen, sosiaalinen ja utelias villakoiran alku, joka voi erittäin hyvin!

Marika Högström ja Edith
(Olymbinar´s Lifelong New Edition)

 

 


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Etusivu
/ Green Dog / Ajankohtaista / Ajanvaraus / Vastaanotto / Tietoa asiakkaalle / Homeopaattisen hoidon ohjeita / Luontoa säästävä hoitomuoto / Kotiapteekki / Asiakaspalautteita / Luennot / Linkit