Annukka Paloheimon
Homeopaattinen vastaanotto
 
AJANVARAUS 24h verkossa
tai arkisin P. 0400 432 450
(Myös tekstiviestit)
Eläinhomeopaatti Annukka Paloheimo Ph.D.
Keski-Uudenmaan Eläinlääkäriasema
Lintulammenkatu 6, Kerava

  KARTTA

GREEN DOG
AJANKOHTAISTA

AJANVARAUS
VASTAANOTTO
TIETOA ASIAKKAALLE
HOMEOPAATTISEN HOIDON OHJEITA
LUONTOA SÄÄSTÄVÄ HOITOMUOTO
KOTIAPTEEKKI
ASIAKASPALAUTTEITA
LUENNOT
LINKIT

Facebook
Luonnollista hyvinvointia koirallesi jo yli 20 vuotta!
     
 

Asiakaspalautteita


Peppi (nimi muutettu)

Taustaa: Iäkäs koira Peppi on eläinlääkärin hoidossa vanhuuden vaivojen takia. Pepin voinnin heikentyessä omistaja halusi vielä lisää apua homeopatialta. Peppi oli alkanut syömään huonosti, sen maksa-arvot olivat huonot. Myös liikkuminen oli jo vaivalloista ja sille sattui öisin pissavahinkoja. Kyse oli nyt Pepin elämänlaadun parantamisesta, eittämättä laadukkaan saattohoidon antamisesta yhteistyössä eläinlääkärin kanssa.

Omistajan viesti:

Hei! 

Halusin vielä kertoa, että vanha rouva Peppi jaksaa tällä hetkellä oikein hyvin. 

Annoin Nux Vomicaa neuvosi mukaan ja tarjosin samalla kanaa ja riisiä. Se söi melkein kaiken, ja muutenkin ruoka alkoi maistumaan ja nyt se syö entisen tapaan ruokansa. Sitten sille tuli vielä loppuviikosta lisäongelmia, sillä sen jalat heikentyivät entisestään. Jouduin torstaiaamuna muutaman kerran nostamaan sen takapäätä ylös, sillä sen takajalat eivät oikein toimineet. Sain torstai-iltana vihdoin Causticumia C 30 ja myös Chelidonium C6 apteekista. Annoin Causticum C30 Pepille illalla. Pe-aamuna sen olo oli jo paljon parempi, ja se jaksoi jo korjata takajalkojen asentoa, kun ne liukuivat kaakelilattialla. Lauantaina se jaksoi kävellä jo ulkona ja jopa veti jo entiseen tapaansa. Nyt se ei ole enää pissannut öisin lattialle. Muutenkin se on aika tyytyväisen oloinen ja on kiinnostunut ruoasta ja ympäristöstään. 

Kiitos sinulle, että Peppi-vanhus sai vielä lisäaikaa. 

terv. Pirkko (nimi muutettu)
PS. Eläinlääkäri soitti perjantaina ja Pepin sokerikokeista ei löytynyt mitään. Eli kaiken kaikkiaan mitään ei löytynyt eläinlääkärin tekemissä kokeissa.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Etusivu
/ Green Dog / Ajankohtaista / Ajanvaraus / Vastaanotto / Tietoa asiakkaalle / Homeopaattisen hoidon ohjeita / Luontoa säästävä hoitomuoto / Kotiapteekki / Asiakaspalautteita / Luennot / Linkit