Annukka Paloheimon
Homeopaattinen vastaanotto
 
AJANVARAUS 24h verkossa
tai arkisin P. 0400 432 450
(Myös tekstiviestit)
Eläinhomeopaatti Annukka Paloheimo Ph.D.
Keski-Uudenmaan Eläinlääkäriasema
Lintulammenkatu 6, Kerava

  KARTTA

GREEN DOG
AJANKOHTAISTA

AJANVARAUS
VASTAANOTTO
TIETOA ASIAKKAALLE
HOMEOPAATTISEN HOIDON OHJEITA
LUONTOA SÄÄSTÄVÄ HOITOMUOTO
KOTIAPTEEKKI
ASIAKASPALAUTTEITA
LUENNOT
LINKIT

Facebook
Luonnollista hyvinvointia koirallesi jo yli 20 vuotta!
     
 

Asiakaspalautteita


Monenlaista apua

Homeopatiaan tutustuin 80-luvun lopulla halutessani löytää ”helpon” mutta toimivan tavan hoitaa lasteni nuhat ja korvatulehdukset ym. vaivat. Aiemmin käytin paljon kasvilääkintää, mutta talviaikana oli useinkin ongelmana löytää tarvittavia kasveja. Aina kun ei huomannut kesällä kerätä kaikkea, mitä olisi tarvinnut. Homeopatiassa tätä ongelmaa ei ollut.

Koiria minulla on ollut koko ikäni, ja pian aloin miettiä voisiko koiriakin hoitaa homeopatian avulla. Tuolloin minulla oli nuori dobermannarttu Lili, jonka kanssa kilpailin Tokossa. Lili kärsi kovista valeraskauksista, joten päätin leikkauttaa sen. Leikkauksen jälkeen Lilille tuli pissankarkailua ja kovia virtsatietulehduksia sekä sen karva muuttui hyvin ohueksi. Tässä vaiheessa tutustuin Annukkaan, ja hän sai pissankarkailun ja tulehdukset kuriin, sekä ”kasvatti” Lilille uuden, lämpöisen turkin. Valeraskauden tai leikkauksenkin olisi voinut hoitaa homeopatiaa apuna käyttäen, mutta en sitä silloin vielä tiennyt.

Edetessämme Lilin kanssa tottelevaisuudessa erikoisvoittajaluokkaan, kilpailujännitys vaivasi meitä molempia. Siihenkin saimme apua, ja niin Lilistä tuli vuonna 1998 Suomen tottelevaisuusvalio. Myöhemmällä iällä Lilille kasvoi luupiikkejä niskaan, jotka Annukka sai onneksi ”sulatettua” pois. Lili liikkui elämänsä loppuun asti kuin nuoret koirat.

Tyttärelläni Niinalla on kääpiöpinseri Ami, joka oli pentuna hyvin ujo luonteeltaan. Amia on hoidettu, ja nyt se on luonteeltaan tosi tomera narttu. Itselläni on tällä hetkellä dobermanpoika Niki, joka taas on ollut turhankin räväkkä – äänekäs ja kova vahtimaan. Sen luonnetta on loivennettu taas rauhallisempaan suuntaan.

Myös koirieni tapaturmat; haavat, ampiaisenpistot, nyrjähdykset, venähdykset, rasituskivut ja ripulit on hoidettu homeopaattisesti.

Aivan pennusta asti voi koiran kasvua tukea homeopaattisesti. Annukka on nostellut koirieni repsahtaneita korvia, avittanut hitaasti puhjenneita hampaita ja auttanut koirieni luustoa kehittymään tasapainoiseksi. Kaikilla dobermanneillani on olleet A-lonkat, ja vaikka kasvu on ollut aika rajua, niin minkäänlaisia kasvukipuja ja ontumisia ei ole koskaan ollut. Rokotuksien yhteydessä homeopatiasta on apua estämään rokotusreaktioita.

Annukka on hoitanut myös meidän Hamsu- ja Esko-hamstereitamme, sekä viimeisimpänä aluevaltauksena Lulu-hevostamme.

Lea Tammentie
Elimäki


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Etusivu
/ Green Dog / Ajankohtaista / Ajanvaraus / Vastaanotto / Tietoa asiakkaalle / Homeopaattisen hoidon ohjeita / Luontoa säästävä hoitomuoto / Kotiapteekki / Asiakaspalautteita / Luennot / Linkit