Annukka Paloheimon
Homeopaattinen vastaanotto
 
AJANVARAUS 24h verkossa
tai arkisin P. 0400 432 450
(Myös tekstiviestit)
Eläinhomeopaatti Annukka Paloheimo Ph.D.
Keski-Uudenmaan Eläinlääkäriasema
Lintulammenkatu 6, Kerava

  KARTTA

GREEN DOG
AJANKOHTAISTA

AJANVARAUS
VASTAANOTTO
TIETOA ASIAKKAALLE
HOMEOPAATTISEN HOIDON OHJEITA
LUONTOA SÄÄSTÄVÄ HOITOMUOTO
KOTIAPTEEKKI
ASIAKASPALAUTTEITA
LUENNOT
LINKIT

Facebook
Luonnollista hyvinvointia koirallesi jo yli 20 vuotta!
     
 

Asiakaspalautteita


Lievitystä selkävaivaan

Olemme leonberginkoira Netan kanssa harrastaneet kilpatottelevaisuutta.
Netta on aina ollut iloinen ja innokas tekemään kilpaliikkeitä.

Kunnes pari vuotta sitten Netta ei enää suostunut hyppäämään esteen yli ja myös tanssahteli ennen kuin hyppäsi autoon peräkonttiin. Kun toinen koirani juoksi kohti, Netta kiljui jo valmiiksi - se tiesi että törmäys sattuu.

Kiljuminen vain lisääntyi: kun Netta kääntyi ahtaassa paikassa ympäri se kiljui. Lopulta Netta ei noussut lattialta ylös vaan kiljui kuin henkeä vietäisiin. Eläinlääkäri totesi Netalla olevan selkärangan kalkkeutumaa. Netta joutuisi syömään kipulääkkeitä koko loppuelämänsä ajan.

Aloitin kuitenkin hoidon homeopatialla ja sain jo viikon sisällä hyviä tuloksia. Netta pystyi hyppäämään pieniä esteitä, nousi lattialta ylös ketterästi, ja mikä tärkeintä oli mieleltään iloinen ja reipas.

Pystyimme taas harjoittelemaan iloisella mielellä. Ilman homeopatiaa FIN TVA-titteli ei olisi ollut mahdollinen ja Netta olisi joutunut elämään kipulääkkeiden varassa.

Olen nyt hoitanut Nettaa homeopatialla pari vuotta kuuriluontoisesti ja elämä hymyilee. Netta on nyt 7-vuotias.Toivottavasti sillä on vielä monta hyvää vuotta edessäpäin. Kiitos homeopatian! (Ja Annukan.)

Eila Honkanen
Perttula


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Etusivu
/ Green Dog / Ajankohtaista / Ajanvaraus / Vastaanotto / Tietoa asiakkaalle / Homeopaattisen hoidon ohjeita / Luontoa säästävä hoitomuoto / Kotiapteekki / Asiakaspalautteita / Luennot / Linkit