Annukka Paloheimon
Homeopaattinen vastaanotto
 
AJANVARAUS 24h verkossa
tai arkisin P. 0400 432 450
(Myös tekstiviestit)
Eläinhomeopaatti Annukka Paloheimo Ph.D.
Keski-Uudenmaan Eläinlääkäriasema
Lintulammenkatu 6, Kerava

  KARTTA

GREEN DOG
AJANKOHTAISTA

AJANVARAUS
VASTAANOTTO
TIETOA ASIAKKAALLE
HOMEOPAATTISEN HOIDON OHJEITA
LUONTOA SÄÄSTÄVÄ HOITOMUOTO
KOTIAPTEEKKI
ASIAKASPALAUTTEITA
LUENNOT
LINKIT

Facebook
Luonnollista hyvinvointia koirallesi jo yli 20 vuotta!
     
 

Asiakaspalautteita


Homeopaattista täsmähoitoa

Nyt jo 12,5-vuotias siperianhusky Elmeri eli Emppu
tuli Annukan potilaaksi vuonna 1994 4,5-vuotiaana jouduttuaan pahaan ihotulehduskierteeseen. Koulueläinlääketieteen keinot oli käytetty. Tulehdusta oli yritetty hillitä etsimällä sopivaa antibioottia.

Tuloksena oli jatkuvasti paheneva reaktio niin, että Empun vatsa oli lopulta karvaton ja pahasti tulehtunut kylkien puoliväliin asti, anturat halkeilleet ja voimat uupuneet niin, että Emppu pystyi kävelemään enää vain muutamia kymmeniä metrejä.

Naapurimme kertoi lukeneensa jostain koirien homeopaattisesta hoidosta. Häneltä saimme Annukan puhelinnumeron. Päätimme kokeilla tätä, vaikkemme suoraan sanoen uskoneetkaan, että mitään olisi enää Empun hyväksi tehtävissä. Suureksi hämmästykseksemme Emppu alkoi kuitenkin nopeasti voimistua homeopaattisen hoidon ansiosta ja siitä tuli oikein reipas ja iloinen huskypoika! Sen luonteelle on ominaista myös uskomaton rauhallisuus, lempeys ja arvokkuus, minkä ansiosta se ottaa eleettömästi paikkansa niin toisten koirien kuin ihmistenkin joukossa.

Useita vuosia sujui aivan terveenä. Vanhuuden tullen kiusana ovat olleet kasvaimet, joiden kasvua on hillitty hoidon avulla. Immuunisysteemiä on tuettu muutaman vuoden ajan. Pahanlaatuisia kasvaimia on jouduttu poistamaan leikkaamalla kahdesti: alavatsasta sekä molemmista korvista. Tässä on homeopaattista täsmähoitoa yhdistetty onnistuneesti koulueläinlääketieteeseen mm. antibioottien sivuvaikutusten ehkäisyssä ja leikkauksista toipumisen jouduttajana.

Emppu on hyvin nuorekas ja kauniisti liikkuva vanha herra. Ei ole kauaakaan siitä, kun sitä vielä luultiin koirapuistossa parivuotiaaksi!

Heli Talja


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Etusivu
/ Green Dog / Ajankohtaista / Ajanvaraus / Vastaanotto / Tietoa asiakkaalle / Homeopaattisen hoidon ohjeita / Luontoa säästävä hoitomuoto / Kotiapteekki / Asiakaspalautteita / Luennot / Linkit