Annukka Paloheimon
Homeopaattinen vastaanotto
 
AJANVARAUS 24h verkossa
tai arkisin P. 0400 432 450
(Myös tekstiviestit)
Eläinhomeopaatti Annukka Paloheimo Ph.D.
Keski-Uudenmaan Eläinlääkäriasema
Lintulammenkatu 6, Kerava

  KARTTA

GREEN DOG
AJANKOHTAISTA

AJANVARAUS
VASTAANOTTO
TIETOA ASIAKKAALLE
HOMEOPAATTISEN HOIDON OHJEITA
LUONTOA SÄÄSTÄVÄ HOITOMUOTO
KOTIAPTEEKKI
ASIAKASPALAUTTEITA
LUENNOT
LINKIT

Facebook
Luonnollista hyvinvointia koirallesi jo yli 20 vuotta!
     
 

Asiakaspalautteita


Pahanlaatuinen kasvain kuonossa
-tukihoitoa Bubble-koiralle

Viime kesänä huomasin Bubble’n kuonossa pikkuruisen, tuskin havaittavan möykyn aivan sen kuonon pigmenttiläiskän kohdalla. Luulin sitä akneksi. En ollut siitä huolissani kunnes syksyllä, kun kävimme eläinlääkärillä polvitarkastuksessa. Eläinlääkäri huomasi kuonon kasvaimen ja diagnosoi sen ihosyöväksi, joka olisi paras operoida pian. Ajatus leikkauksesta jossa joudutaan poistamaan paljon ihoa –Bubble’sta tulisi ruman näköinen…En vaan pystynyt siihen. Pyysin Annukalta apua vaikken ollutkaan varma, voisiko homeopaattisilla lääkeaineilla saada tulosta.

Annukka neuvoi mitä lääkeaineita voisi käyttää…ja niitä vaihdettiin sen mukaan miten tilanne kehittyi. Ensin syöpäkasvain vain jatkoi kasvuaan ja pahimmillaan se oli noin 1,5 cm, kohollaan ja pigmenttiläiskä hävisi. Sitten syöpä lopetti kasvamisen. Se oli välillä hyvin punainen…mutta noin 4 kuukauden tukihoidon jälkeen huomasin positiivisia muutoksia.

Ensin kasvaimen väri muuttui vaaleammaksi. Kasvain muuttui litteäksi ja myöhemmässä vaiheessa pigmentti alkoi palata, ja lopuksi karva kasvoi takaisin. Nyt ei ole mitään merkkiä siitä että Bubble olisi sairastanut syöpää. Ei arpea. Bubble näyttää samalta kuin terveenä.

Olen hyvin onnellinen että päädyin käyttämään homeopaattista tukihoitoa. Hoito kesti useamman kuukauden ajan, mutta oli sen arvoista. Bubble on nyt terve, iloinen minibullterrieri. Kiitos Annukka ! 

Katerina Mlcochova


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Etusivu
/ Green Dog / Ajankohtaista / Ajanvaraus / Vastaanotto / Tietoa asiakkaalle / Homeopaattisen hoidon ohjeita / Luontoa säästävä hoitomuoto / Kotiapteekki / Asiakaspalautteita / Luennot / Linkit