Annukka Paloheimon
Homeopaattinen vastaanotto
 
AJANVARAUS 24h verkossa
tai arkisin P. 0400 432 450
(Myös tekstiviestit)
Eläinhomeopaatti Annukka Paloheimo Ph.D.
Keski-Uudenmaan Eläinlääkäriasema
Lintulammenkatu 6, Kerava

  KARTTA

GREEN DOG
AJANKOHTAISTA

AJANVARAUS
VASTAANOTTO
TIETOA ASIAKKAALLE
HOMEOPAATTISEN HOIDON OHJEITA
LUONTOA SÄÄSTÄVÄ HOITOMUOTO
KOTIAPTEEKKI
ASIAKASPALAUTTEITA
LUENNOT
LINKIT

Facebook
Luonnollista hyvinvointia koirallesi jo yli 20 vuotta!
     
 

Asiakaspalautteita


Blondie-koiran tarina
(nimi muutettu)

Blondiesta: Blondie on kääpiökoira jolla alkoi voimakas karvanlähtö. Eläinlääkäri ei löytänyt mitään syytä karvanlähtöön ja ’kaljuuntumiseen’, lukuisista tutkimuksista huolimatta. Näyttelyihin ei ollut enää asiaa, ja pelkona oli että elämänlaatukin alkaisi kaljuuntumisen myötä kärsiä.

Omistaja kertoo:
Blondie voi erittäin hyvin ja turkkia on aivan valtavasti. Ja se on todella terveen näköistä turkkia, jossa on päälykarva mukana. Mutta ihmeellisintä tässä jutussa on se, että en ole antanut sille alkukesän jälkeen mitään pillereitä ja turkkia tulee silti koko ajan lisää. Tilasin silloin sieltä farmasiasta sitä homeopaattista tuotetta ja annoin sitä toukokuussa ja muistaakseni kesäkuun alussa muutaman "pillerin" , mutta sen jälkeen se ei ole saanut yhtään mitään. Heinäkuun puolivälissä kun olin ilmoittanut sitä näyttelyyn niin ajattelin että en anna enää mitään että jos siellä on dopingtestejä paikalla, niin ei ainakaan tule mitään ongelmia. Sitten seurasin sitä ja ihmettelin että turkkia vain tulee lisää, että ei se enää varmaan mitään tarvitse. En ymmärrä kyllä, oliko sillä joku "puutostauti" vai mikä mutta näin tässä vain kävi.
Sen kyllä tein, että vaihdoin sille kokonaan ruuan ja aloin antamaan Nutrolin -öljyä ja sinkkiä päivittäin.

Hyvää päivän jatkoa,

terveisin
Riitta (nimi muutettu)


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Etusivu
/ Green Dog / Ajankohtaista / Ajanvaraus / Vastaanotto / Tietoa asiakkaalle / Homeopaattisen hoidon ohjeita / Luontoa säästävä hoitomuoto / Kotiapteekki / Asiakaspalautteita / Luennot / Linkit