Annukka Paloheimon
Homeopaattinen vastaanotto
 
AJANVARAUS 24h verkossa
tai arkisin P. 0400 432 450
(Myös tekstiviestit)
Eläinhomeopaatti Annukka Paloheimo Ph.D.
Keski-Uudenmaan Eläinlääkäriasema
Lintulammenkatu 6, Kerava

  KARTTA

GREEN DOG
AJANKOHTAISTA

AJANVARAUS
VASTAANOTTO
TIETOA ASIAKKAALLE
HOMEOPAATTISEN HOIDON OHJEITA
LUONTOA SÄÄSTÄVÄ HOITOMUOTO
KOTIAPTEEKKI
ASIAKASPALAUTTEITA
LUENNOT
LINKIT

Facebook
Luonnollista hyvinvointia koirallesi jo yli 20 vuotta!
     
 

Ajankohtaista 2014

20-vuotisjuhlavuotemme kunniaksi annamme jokaiselle eläinhomeopatia- asiakkaallemme marraskuu 2014 -helmikuun 2015 ajan 20 euron arvoisen lahjakortin, jonka voi käyttää vuoden 2015 loppuun mennessä.

************
Anna joululahjaksi terveyttä! Edustava vihreä lahjakortti omassa kuoressa, haluamallesi arvolle, eläinhomeopaatin konsultaatioon Annukka Paloheimon vastaanotolla. Lähetämme lahjakortin joko sinulle tai suoraan lahjan saajalle – tarvittaessa myös sähköpostitse.
Ota yhteys sähköpostitse: annukka.paloheimo(at)greendog.fi.

************

KYLMÄÄ TIEDOSSA – varaudu vilustumiseen

Homeopatiasta löytyy hyviä valmisteita kylmettymisen hoitoon. Kylmä tuuli tuivertaa ja koirasi voi saada pienen flunssan tai sen silmät altistua viimalle – pientä yskää, köhää, vuotavia tai punertavia silmiä. Tai apeaa vointia – olisiko vähän lämpöäkin. Ei mitään vakavaa mutta olo ei ole paras mahdollinen.

Erinomaisen avun tähän tuo Aconitum (Aconitum Napellus), aitoukonhattu- nimisestä kasvista tehty homeopaattinen valmiste. Se taltuttaa hiipivän kylmettymisen ja alkavan tulehduksen, kunhan annat sitä mahdollisimman pian ensi oireista. Sopiva potenssi (voimakkuus) on C30 ja annostus useampi annos aluksi, vaikkapa 1 annos parin tunnin välein muutaman kerran ja sitten pari annosta 4-6 tunnin välein.

Aconitumista on toki muuhunkin, moni tuntee aineen ”uuden vuoden pelkoon” eli kovien äänien aiheuttamaan pelkoon, pelon lieventäjänä. Kyse on silloin pelästymisen/shokin lieventämisestä. Kannattaa kokeilla –annostus pitkin uudenvuoden aaton iltaa ja yötä, tarpeen mukaan.


************
Elokuun lopulla osallistun englantilaisen eläinlääkäri-homeopaatti Sue Armstrongin koulutusseminaariin joka käsittelee eläinten syöpien ja vakavien sairauksien hoitoa homeopatialla ja muilla luonnonmukaisilla hoidoilla.
(Hänen klinikkaansa Englannissa pääset tutustumaan osoitteessa: www.balancedbeing.com).
Tämän laadukkaan koulutuksen avulla voin tuoda yhä parempaa lisäapua koirillemme – tulethan käymään loppukesästä/alkusyksystä, niin keskustellaan miten voin tukea koirasi immuunijärjestelmää ja hyvinvointia vaikeissakin sairauksissa.

************

Green Dogilla on myös omat facebook-sivut, käythän tykkäämässä, niin et jää päivityksistä paitsi!


Ystävällisin terveisin,
Annukka

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Etusivu / Green Dog / Ajankohtaista / Ajanvaraus / Vastaanotto / Tietoa asiakkaalle / Homeopaattisen hoidon ohjeita / Luontoa säästävä hoitomuoto / Kotiapteekki / Asiakaspalautteita / Luennot / Linkit